0

Fietsverhuur Umbrië - Huur een E bike - Racefiets

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike, trekking bike of mtb in Umbrië en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Ontdek het beste van Umbrië op de fiets! 

Fietsen in Umbrië is heel bijzonder. Spring op je fiets en ontdek deze prachtige regio, het groene hart van Italië. Umbrië heeft alles voor een geweldig mooie fietstocht. Deze regio heeft de perfecte combinatie van natuur, geschiedenis en lokale tradities. In het prachtige gebied van Umbrië vindt u glooiende landschappen bedekt met ruige bossen, wijngaarden en zilvergroene olijfgroeven afgewisseld met kleurrijke vruchtbare valleien. De natuur in het noorden van Umbrië wordt ruw en ongerept. Hier veranderen de vriendelijke heuvels in een berglandschap met een prachtig uitzicht op de Apennijnen. Overal vindt u vriendelijke, levendige kleine steden. De sfeervolle stadspleinen zijn omringd door monumentale paleizen, kleine steegjes en vele indrukwekkende kerken en kastelen die u mee zal nemen terug in de tijd. Met zijn absoluut geweldige landschappen en prachtige vergezichten, is Umbrië een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! De perfecte verharde wegen, heuvelachtig terrein en golvende natuurlijke schoonheden maken Umbrië een ideale fietsbestemming. Daag uzelf uit en geniet van een fantastische fietsvakantie in deze regio van Italië.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Boek nu uw fiets online!

Wij bieden kwaliteit racefietsen en e-bikes aan in de volgende plaatsen in Umbria:
 

road-bike-rentals-umbria

Perugia

Boek nu

Foligno

Boek nu

 

umbria-e-bike-rent-assisi

Assisi

Boek nu

Assisi leveringen

Boek nu

 

umbria-cycling-bike-hire

Spello

Boek nu

Umbrië

Boek nu

 

umria-gubbio-rent-a-bike

Spoleto

Boek nu

Pienza-Montepulciano

Boek nu

 

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners