0

Fietsverhuur Sicilië

Huur een kwaliteit racefiets, mtb, trekking bike, city bike of e-bike op Sicilië en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Ontdek het beste van Sicilië op de fiets! 

Fietsen op Sicilië is heel bijzonder. Spring op je fiets en ontdek dit prachtige eiland. Het heuvelachtige en bergachtige landschap op Sicilië is ideaal voor elk type fietser.  In het binnenland is heel weinig verkeer, er zijn goede wegen, maar ook uitdagende beklimmingen. Vanuit de prachtige kuststeden kunt u diverse mooie fietstochten maken in de omgeving. Langs de Middellandse Zee heeft u een adembenemend uitzicht op de kust en witte zandstranden. Dompel onder in de Siciliaanse cultuur en geschiedenis. Het hele eiland biedt fabelachtige sferen om te genieten op de fiets: middeleeuwse dorpjes, kustwegen, grote klimmen, spectaculaire stranden en ten slotte de lekkere culinaire specialiteiten van Sicilië! Met zijn absoluut geweldige landschappen en natuurlijke uitzichten is Sicilië een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! Door het mooie Siciliaanse weer, het zonnige klimaat en het hele jaar door een aangenaam klimaat, maakt Sicilië een van de beste fietsgebieden ter wereld.

Boek nu uw fiets online!

Wij bieden kwaliteit huurfietsen aan op de volgendebestemmingen op het eiland Sicilië:

rent-a-bike-sicily-catania

Fietsverhuur Acireale - Catania

Boek nu

E Bike verhuur Catania

Boek nu

rent-a-bike-sicily-syracusa-italy

Fietsverhuur Syracuse

Boek nu

Palermo Centrum

boek nu
 

Fietsverhuur Trapani

Boek nu

Fietsverhuur Palermo

Boek nu
 

Happy cycling!


Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners