0

Fietsverhuur in de Provence

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike, mountain bike, trekking bike of stadsfiets in Frankrijk en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Ontdek het beste van de Provence op de fiets!

Er zijn vele fietsroutes in de mooie streek van de Provence. Prachtige steden op heuvels, kersenboomgaarden. olijfbomen en wijngaarden. Het gebied is erg mooi om te fietsen met landelijke wegen met weinig verkeer. Stop bij één van de fascinerende gebouwen en bezoek één van de kerken of middeleeuwse kastelen. Frankrijk is de hotspot bestemming voor elke fietser! De perfecte verharde wegen en het bergachtig terrein maken het een ideale bestemming om te fietsen. U zult zware beklimmingen moeten trotseren, maar ook relax downhill door de golvende natuurlijke schoonheden. Daag jezelf uit en vergeet niet te genieten van uw fantastisch fietsvakantie in de prachtige omgeving van Frankrijk! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Boek nu uw fiets online!

Wij bieden kwaliteit racefietsen aan in de volgende plaatsen en vele andere populaire bestemmingen in de Provence regio.
Leveringen zijn mogelijk! 

rent-a-bike-in france-mont-ventoux

Ventoux regio

Malaucène Mont Ventoux

Boek nu

Bedoin Sault Vaison

Boek nu

rent-a-bike-in france-provence

Provence

Avignon

Boek nu

Arles

Boek nu

Happy cycling!


Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners