Scott Spark 960/760

Available in all sizes: The Spark 960 or 760 is a full suspension aluminum. It’s lightweight, durable, affordable and retains all the great geometry and ride of its carbon cousins...

Description

Available in all sizes:
The Spark 960 or 760 is a full suspension aluminum. It’s lightweight, durable, affordable and retains all the great geometry and ride of its carbon cousins.

Specifications:
Frame: SCOTT Spark Alloy
Fork: Rock Shox XC 30 TK, 100mm
Shock: X-Fusion E1 RL / X-Fusion O2 RL, Lockout
Group set: Shimano SLX
Brakes: Shimano BR-M446 Disc

Included in the rental is a saddle bag, with mulitool, tyre levers, mini pump.

Available
Pedals are € 3 per day
Helmet € 2 per day

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations