#PASSIE VOOR FIETSEN

Bekijk alle fietsverhuur Europa bestemmingen

Fietsverhuur Europa verhuurpunten

Onze passie voor fietsreizen delen we graag samen met jou!

In de loop der jaren hebben we een breed scala aan fietsproducten uitgebreid naar de meest populaire fietsbestemmingen en evenementen in Europa.
Laat Cycle Classic Tours uw fietshuur regelen voordat u aan uw fietsvakantie in Europa begint!

Door de jaren heen hebben we al onze fietsverhuurstations zorgvuldig geselecteerd. Met Fietsverhuur Europa kunt u hoogwaardige e-bikes, high-end carbon racefietsen of trekkingfietsen huren voor uw: fietsvakantie, trainingskamp, cyclosportive, gran fondo-evenementen, stadsfietsverhuur of fondsenwervingsprojecten

Boek je fietsen voor 2022 – Veel plezier met fietsen!

 • Alles
 • Frankrijk
 • Frankrijk - Côte d'Azur
 • Italië
 • Italië - Puglia
 • Portugal
 • Portugal - Algarve
 • Spanje
 • Spanje - Canarische Eilanden
 • Spanje - Costa del Sol - Andalusië
 • Spanje - Mallorca
 • Spanje - Spaanse Steden
Playa del Ingles Bike Rentals
Playa del Ingles Fietsverhuur
Bike rentals Costa del Sol
Malaga Fiets Huren
Bike rentals Cote d azur
Cannes Fietsverhuur
Puglia bike rentals
Apulia Fietsverhuur
Algarve bike rentals
Algarve Fietsverhuur Service
Alcudia fietsverhuur
Alcudia Fietsverhuur
Privé groepsfietsverhuur in Europa:

We kunnen uw fietsverhuur voor groepen volledig op maat aanleveren. We zijn groot in flexibiliteit, starttijden, of je nu een fiets nodig hebt voor je bedrijf, Gran Fondo, Cyclo sportief, Fondsenwervingsproject of fietsvakantie in Europa.

Als u groepsvereisten, vragen, speciale wensen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen uw groepsfietsverhuur op maat maken en volledig aanpassen.

Neem contact met ons op voor privégroepen van 5 tot 100 personen: info@cycleclassictours.com

We proberen meestal tussen 24/36 uur te antwoorden.

Organiseer nu met professionals!

We delen graag onze passie voor fietsen en we beloven dat je in goede handen bent.

#PASSIE VOOR FIETSEN

Het is belangrijk om je exacte framemaat te weten.

Grofweg meten we aan de hand van deze tabel. Als je 100% zeker wilt zijn, ga dan naar een professionele fietsenwinkel in je eigen land, voordat je een huurfiets boekt of neem contact met ons op en we zullen je maat aanbevelen.

Hoogte in inches    Hoogte in centimeters   Framemaat
5.1                                  155                                 48
5.2                                  157.5                              48/50
5.3                                  160                                 50
5.4                                  162.5                              50
5.5                                  165                                 52
5.6                                  167.5                              52/54
5.7                                  170                                 54
5.8                                  172.5                              54
5.9                                  175                                 56
5.10                                177.5                              56
5.11                                180                                 56/58
6.0                                  183                                 58
6.1                                  185.5                              58
6.2                                  188                                 58
6.3                                  190.5                              60

Fietsverhuur Europa fietsen?

We hebben een grote fietsvloot van hoogwaardige Canyon carbon en Aluminium racefietsen beschikbaar. Ons kantoor is gevestigd in Steenwijk en in onze kelder hebben we een fietsenstalling en werkplek. Van hieruit leveren wij onze eigen racefietsen aan vele evenementen in Europa. We zijn aanwezig tijdens enkele Triatlon-evenementen, de voorjaarsklassieker in april, Gran Fondo-evenementen, fondsenwervende organisaties of leveren aan fietsgroepen, individuele reizigers en touroperators.

Wie is de eigenaar van de andere fietsen?

Let op: Fietsverhuur Europa is niet de eigenaar van de fietsen (behalve de hierboven vermelde racefietsen). Ons kantoor is gevestigd in Steenwijk in Nederland. Door de jaren heen hebben we een langdurige relatie opgebouwd met onze leveranciers van fietsverhuurstations en hebben we al onze fietsverhuurstations in vele landen in Europa zorgvuldig geselecteerd. We garanderen dezelfde prijzen als de fietsverhuurbedrijven je zouden bieden. U vermijdt zeker mogelijke taalbarrières bij het reserveren van een fiets via ons online boekingsplatform Fietsverhuur Europa.

Leveringen?

Veel leveranciers bieden een bezorgservice aan. Fietsverhuur Europa werkt samen met zo’n 200 verschillende partners. Elke aanbieder heeft zijn eigen systeem, de info vind je bij het maken van de boeking onder belangrijke details. Het leveringsschema wordt georganiseerd door de leverancier van de fietsen, meestal 4-5 dagen voor de startdatum van uw fietsverhuur.

Huurduur?

Het fietsverhuursysteem is altijd gebaseerd op kalenderdagen. Bijvoorbeeld: Als u besluit om ‘s ochtends een fiets terug te brengen wordt dit als een volledige dag beschouwd, aangezien deze fiets niet op dezelfde dag aan een andere klant kan worden verhuurd vanwege het schoonmaken en repareren van de fiets.

Zondag?

Sommige bedrijven zijn op zondag open en sommige zijn gesloten. Elke leverancier heeft zijn eigen openingstijden. Er zijn leveranciers die op zondag een bezorgservice aanbieden. Kijk op de specifieke boekingspagina voor de openingstijden. u vindt deze info bij het maken van de boeking onder belangrijke details.

Zijn er altijd fietsen beschikbaar?

In drukke tijden blokkeren we het automatische boekingssysteem en is fietsverhuur alleen op aanvraag.
Mochten er geen fietsen beschikbaar zijn, dan zoeken we een andere oplossing in de buurt. Als dit ook niet mogelijk is, storten we je betaling uiteraard binnen 24 uur terug.

Wat is uw voordeel om via Fietsverhuur Europa te boeken?

Bijna alle boekingen van fietsverhuur Europa worden geleverd met een niet-restitueerbare aanbetaling van slechts 15-20%. Als u een fietshuur annuleert, bent u alleen deze betaling kwijt. De meeste fietsverhuurbedrijven vragen de volledige vooruitbetaling. Bij ons vragen wij slechts 15-20%

Verzekering?

Goede fietsverzekeringen zijn moeilijk te vinden, zeker voor fietsers die langere ritten maken. Laat voldoende tijd over om de beste polis te vinden die jou en je fiets dekt. Afhankelijk van je reis kan het nodig zijn om jezelf en je fiets en accessoires apart te verzekeren. Zorg ervoor dat je veel vragen aan verzekeringsmaatschappijen stelt en lees de kleine lettertjes om er zeker van te zijn dat u de voorwaarden van de polis begrijpt en wat wel en niet is inbegrepen. Het is ook belangrijk om te weten welke waarschuwingen de verzekeringsmaatschappij heeft ingevoerd om te voorkomen dat u moet betalen in het geval van een claim: een slot gebruiken dat niet op de goedgekeurde lijst van de verzekeraar staat; geen bewijs van eigendom van uw fiets en uw slot hebben (bijv. een aankoopbewijs, foto’s, enz.); de fiets niet aan een vast object vastzetten; of het niet gebruiken van een ‘officiële’ fietsenstalling op een treinstation kan een beleid allemaal onbruikbaar maken. Het is ook een goed idee om uw fiets en accessoires voor vertrek te fotograferen. Als u ervoor kiest om geen helm te dragen, controleer dan of de persoonlijke aansprakelijkheidscomponent van een polis niet vereist dat u er een draagt.

Verantwoordelijkheid?

Fouten en vergissingen (inclusief drukfouten) van Fietsverhuur Europa zijn niet bindend. Door een reservering te maken via Fietsverhuur Europa gaat u een directe (juridisch bindende) contractuele relatie aan met het verhuurbedrijf waarbij u boekt. Vanaf het moment dat u uw reservering maakt, treden wij uitsluitend op als tussenpersoon tussen u en het verhuurbedrijf, geven wij de details van uw reservering door aan het betreffende verhuurbedrijf en sturen wij u een bevestigingsmail voor en namens het verhuurbedrijf. Wij nemen echter de verantwoordelijkheid voor de gehuurde goederen. Als de verhuurpartner de huurfietsen niet volgens de overeenkomst levert, betalen wij u volledig terug. Er vindt geen restitutie plaats op vooruitbetalingen, behalve wanneer er geen fietsen meer beschikbaar zijn. Het verhuurbedrijf is te allen tijde verantwoordelijk voor leveringen, (afzetten en ophalen) u dient contact op te nemen met het fietsverhuurstation bij een bezorg-/ophaalprobleem of voor alle soorten fietsonderhoud.

E-mail

Elke dag krijgen we zoveel e-mails over allerlei soorten vragen. We kunnen niet alle e-mails beantwoorden. Bij vragen ontvang je – uiterlijk binnen twee werkdagen – een persoonlijk antwoord.

Veel fietsplezier!
Team Fietsverhuur Europa