Scott E-Sub 20 Men

With the very powerfull Scott E-Sub 20 E-Bike cruising all along in Bologna & Emilia Romagna will be very easy and fun. Details: SUB 6061 Alloy Cassette Shimano CS-HG50-10 11-36T Disc Brakes Shimano BR-M315 Disc and an E Bosch Performance 250w System w/ 500wh battery

Description

Verkrijgbaar in alle maten:
Met de zeer krachtige Scott E-Sub 20 E-Bike wordt cruisen in Bologna en Emilia Romagna heel gemakkelijk en leuk. Details: SUB 6061 aluminium cassette Shimano CS-HG50-10 11-36T. Schijfremmen Shimano BR-M315 Schijf en een E Bosch Performance 250w-systeem met 500wh-batterij. Huurprijzen zijn inclusief fiets, helm, sloten en bij racefietsen, hybride fietsen en MTB’s een “Bring me home” reparatieset.

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations