Pinarello Paris Disk Ultrega

Verkrijgbaar in alle maten De Pinarello Paris is terug voor 2021! Ontworpen op basis van de toonaangevende Dogma, biedt de Pinarello Paris het racewaardige ontwerp van een hoogwaardige racefiets in..

Description

Verkrijgbaar in alle maten
De Pinarello Paris is terug voor 2021! Ontworpen op basis van de toonaangevende Dogma, biedt de Pinarello Paris het racewaardige ontwerp van een hoogwaardige racefiets in een meer uithoudingsvriendelijk pakket. De Paris Disk Ultegra neemt enkele functies en technologie van de Dogma F12 van wereldklasse over en integreert ze in een gebruiksvriendelijkere racefiets, geschikt voor een breder scala aan fietsers. De Paris Disk Ultegra is gebouwd met een asymmetrisch frameontwerp, voortbouwend op het succes van de Dogma.

 • Carbon T600 UD
 • Asymmetrisch frame
 • Italiaanse draad BB
 • Drop-in lagersysteem (1” 1/8 omhoog; 1” 1/2 omlaag)
 • Denk aan 2, interne kabelgeleiding
 • Speciale FSC Frontale zadelklem
 • Flatback-profielen
 • E-link
 • Vooras Ø12 x 100 mm Shimano®
 • Max Tyre 700x30mm WAM (Breedte zoals gemeten)
 • UCI goedgekeurd

Inbegrepen in de huur: een helm, zadeltas inclusief: reservebinnenband, binnenband, bandenlichters, Co2-cartridges en adapter

Te huur in de winkel. Cliploze pedalen: Speedplay, Look Keo, Shimano Spd Sl, Shimano MTB (+5 euro per paar pedalen per dag),

Garmin 520 GPS-apparaat (+15 euro per dag) bidon (+6 euro per bidon)Fietskaart (+3 euro per kaart)

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations