Pinarello Gan Ultegra

Available in all sizes Pinarello Gan Carbon frame – Shimano Ultrega (Compact 34/50) 11 speed (11-28 and 11-32) Fulcrum 3 Wheels. The bike is equipped with a helmet, lock, repair..

Description

Available in all sizes
Pinarello Gan Carbon frame – Shimano Ultrega (Compact 34/50) 11 speed (11-28 and 11-32) Fulcrum 3 Wheels.
The bike is equipped with a helmet, lock, repair kit, spare tube and tire levers.

Included in the rental: a helmet, saddle bag including: Spare inner, tube, tire levers, Co2 Cartridges and adapter

Available for rental at the store. Clip less pedals: Speedplay, Look Keo, Shimano Spd Sl, Shimano MTB (+5 Euros per pair of pedals per day),

Garmin 520 GPS unit (+15 Euros per day) water bottle (+6 Euros per Waterbottle)Bicycle Map (+3 Euros per map)

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations