vanaf €50 tot €999

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Racefiets bezorgservice Italië

Racefiets bezorgservice Italië, huur een racefiets van topklasse met levering door heel Italië. Boek hieronder een van de topklasse Wilier fietsen met bezorgservice naar alle plaatsen in Italië. Boek uw racefiets online met slechts een paar klikken. Kies het model en het afleveradres, u vindt uw racefiets zodra u aankomt.
Duidelijke prijzen zonder verrassingen!

Lees meer...

Huur je fietsen in 4 eenvoudige stappen

1. Reisdatum

Kies je reisperiode:
1
Beschikbaar
 
2
Op aanvraag
 
3
Gekozen
 
4
Niet beschikbaar
 

2. Fietsen & Accessoires

Filter
 
 
 
 
 
 
 
Accessoires

3. Aflever/Ophaal opties

 

Informatie

Levering het hele jaar door

Leveringen: in het boekingsproces kunt u uw afleveradres toevoegen – na uw aanvraag sturen wij u de definitieve boeking.

Boekingen moeten minimaal 7 dagen van tevoren worden ingediend met een minimum van 4 fietshuurdagen.
Montage

1) Open de doos en haal de fiets eruit.
2) Verwijder de plastic verdeler van de oranje remblokken en verwijder de doorgaande bout van de vork, plaats vervolgens de band en zet deze vast met de doorgaande bout.
3) Draai de schroeven van de stuurpen los, plaats het stuur en let erop dat het goed gecentreerd is, en draai vervolgens de 4 schroeven op de voorplaat kruislings vast. Draai ten slotte de twee schroeven van de stuurpen vast en draai ze afwisselend een paar keer vast.
Wij leveren de twee sleutels die nodig zijn voor de montage en u vindt ze in de doos.

De kartonnen doos en de accessoires die erin zitten, moeten met zorg worden bewaard. Je hebt ze nodig om de fiets terug te brengen.

demontage

1) Draai de vier borgschroeven van het stuur en de twee zijschroeven van de stuurpen los.
2) Draai het stuur om het parallel aan de horizontale buis van de fiets te positioneren, draai de twee schroeven aan de zijkant van de stuurpen en de vier schroeven van de voorplaat vast zodat het stuur goed vastzit.
3) Draai de snelspanner los en verwijder de doorgaande bout, verwijder vervolgens de voorband en plaats de oranje verdelers in het midden van de remblokken, schroef de doorgaande bout op de vork.

4) Laat het zadel zakken.

5) Plaats de fiets in de kartonnen doos, plaats de achterband en voorvork in de specifieke ruimtes, evenals het voorwiel, plaats de twee fietsklemmen in wit biologisch afbreekbaar materiaal: één boven de banden en de andere om het frame vast te zetten en stuur.

Sluit nu de doos, sluit deze af met het door ons geleverde plakband en plak het vel (altijd door ons geleverd) op de doos, met het retouradres.

Boekingen. Geaccepteerd tot 7 dagen voor de huurdatum. Het laatst overgebleven bedrag dient 5 dagen voor de startdatum betaald te zijn
Leveringen. Van maandag tot vrijdag, met uitzondering van zaterdag en zondag.
Geef bij het boeken het volledige adres en telefoonnummer van de ontvangende faciliteit op, anders kunnen we de levering van de fiets niet garanderen. 

Foto's