Alpha Bike Ultimate SL

Verkrijgbaar in alle maten: De Alpha Bike Ultimate Sl is een fiets van topklasse voor jouw fietservaring in de Alpen. De fietsen worden geleverd met Campagnolo 11v- 11-32 en Elite..

Description

Verkrijgbaar in alle maten:

De Alpha Bike Ultimate Sl is een fiets van topklasse voor jouw fietservaring in de Alpen. De fietsen worden geleverd met Campagnolo 11v- 11-32 en Elite Road 2021 wielen en wegen slechts 6,80 kilo
Voor meer info check: https://www.alpha-bike.fr/

Bij het ophalen van je fiets kun je pedalen huren bij de fietsenwinkel voor € 1,00 per dag. Een helm voor € 4,00 per dag schoenen voor € 5,00 per dag en een Gramin Edge GPS voor € 5,00 per dag in de winkel

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations