vanaf €50 tot €999

Land

Spanje

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Pamplona Camino fietsverhuur

Pamplona Camino fietsverhuur. De prachtige stad Pamplona is de hoofdstad van Navarra en ligt in het noorden van Spanje. Pamplona is ook de op een na grootste stad van Baskisch en ligt op 446 meter boven zeeniveau. De stad Pamplona zal een van de eerste steden zijn op de route van de Camino Frances. We raden je zeker aan om een ​​dagje extra te blijven in deze prachtige stad. Natuurlijk is Pamplona wereldberoemd vanwege het jaarlijkse stierenrennenfestival tijdens het San Fermin Festival met honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld. De klassieke route is de Camino Frances of Camino French Way, beginnend in St Jean Pied de Port, in Frankrijk. U kunt echter de uitdagende Pyreneeën vermijden en starten in Pamplona of op een andere plaats.

Lees meer...

Huur je fietsen in 4 eenvoudige stappen

1. Reisdatum

Kies je reisperiode:
1
Beschikbaar
 
2
Op aanvraag
 
3
Gekozen
 
4
Niet beschikbaar
 

2. Fietsen & Accessoires

Filter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accessoires

3. Aflever/Ophaal opties

 

 

Informatie

Openingsuren fietsenwinkel Santiago de Compostela

Maandag : 10.15-13.30 – 17.00 – 19.00
Dinsdag : 10.15-13.30 – 17.00 – 19.00
Woensdag : 10.15-13.30 – 17.00 – 19.00
Donderdag : 10.15-13.30 – 17.00 – 19.00
Vrijdag : 10.15-13.30 – 17.00 – 19.00
Zaterdag : Bel een uur voor afleveren
Zondag : Bel een uur voor afleveren

Boekingen moeten minimaal 8 dagen van tevoren worden ingediend met een minimum van 3 fietshuurdagen voor de MTB & Trekkingfietsen en minimaal 7 dagen voor de e-bikes. Leveringen zijn mogelijk zie infoblok en hieronder.
Voor reserveringen hebben we de volledige betaling vooraf nodig om de reservering te garanderen.

Leveringen

  • Bezorgkosten € 35 per fiets naar elke locatie op het vasteland in Spanje
  • Bezorgkosten € 37 per fiets naar elke locatie op het vasteland in Portugal
  • Bezorgkosten € 65 per fiets naar St. Jean Pied de Port

Het is uw verantwoordelijkheid om uw accommodatie te informeren over de aankomst van de fiets.

De fietsen en andere uitrusting kunnen worden afgeleverd bij elk hotel, hostel of privé-accommodatie die wordt gehuurd via Airbnb of vergelijkbare sites. Let op: fietsen & uitrusting worden altijd geleverd op de dag voor de daadwerkelijke start van de boekingsperiode; daarom moet de klant op wiens naam de fiets is geboekt de dag ervoor aanwezig zijn op het opgegeven afleveradres om de afgifte van de fiets (of gemachtigde) in ontvangst te nemen en de afleverbon te ondertekenen. Als de klant op wiens naam de fiets is geboekt, niet aanwezig kan zijn op het opgegeven afleveradres om de zending in ontvangst te nemen, is de enige andere optie om de zending persoonlijk op te halen bij het plaatselijke koerierskantoor. Houd er rekening mee dat koerierskantoren op zaterdagavond, zondag en feestdagen gesloten zijn.

Verder zal bij Airbnb-accommodatie (of vergelijkbaar) en voor boekingen die op een zaterdag, zondag of maandag beginnen, de levering op de vrijdag ervoor plaatsvinden. Tot slot kunnen koeriers momenteel geen specifieke levertijden doorgeven of klanten van tevoren bellen. Ook zullen koeriers de fietsen en andere apparatuur alleen op de begane grond afleveren. Indien de fietsen op een bovenverdieping moeten worden afgeleverd, dient de klant dit apart te regelen.

Kan ik een fiets huren, ook al ben ik niet van plan om in Santiago de Compostela te finishen?

Ja natuurlijk. Fietsen kunnen overal op het vasteland van Spanje of Portugal worden verzonden of opgehaald. Als u er bijvoorbeeld aan denkt om uw reis in Pamplona te beginnen en in Leon te eindigen, zullen uw verzendkosten oplopen tot € 70 (€ 35 voor bezorging plus nog eens € 35 voor afhaling).


Check al onze CCT bike Hotels


 

Foto's