Orbea Orca M30 Shimano 105

Verkrijgbaar in alle maten: De Orbea Orca racefiets is de perfecte fiets voor lange ritten, het monocoque carbon frame zorgt voor een hogere stijfheid om geen enkel vermogen te verliezen...

Description

Verkrijgbaar in alle maten:
De Orbea Orca racefiets is de perfecte fiets voor lange ritten, het monocoque carbon frame zorgt voor een hogere stijfheid om geen enkel vermogen te verliezen. Deze specificatie gecombineerd met een niet-zo-agressieve geometrie zal je het perfecte comfort bieden om niet te stoppen met kilometers maken. De Shimano 105- 11 speed groepset is de perfecte balans tussen gewicht en voordelen. Vision wielset maakt het rollen van de fiets soepel en het gewicht van de fiets blijft laag. Orbea Orca is een fiets die iedereen aangenaam verrast die het geluk heeft hem te proberen.
De huurfiets is inclusief: 2 bidonhouders, minipomp, reparatieset met binnenband, plakset, gereedschapsset en bandenlichters opgeborgen in een compact tasje.

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations