MTB Bike

Verkrijgbaar in alle maten BIANCHI NITRON is een MOUNTAIN BIKE HARDTAIL in CARBON FIBER, met 29-inch wielen. HET BIANCHI NITRON-PROJECT heeft tot doel de winnende kenmerken van de METHANOL-FAMILIE te..

Description

Verkrijgbaar in alle maten

BIANCHI NITRON is een MOUNTAIN BIKE HARDTAIL in CARBON FIBER, met 29-inch wielen. HET BIANCHI NITRON-PROJECT heeft tot doel de winnende kenmerken van de METHANOL-FAMILIE te verspreiden naar een nieuw frameplatform voor FIETSERS die deelnemen aan XCO- en MARATHON-COMPETITIES. Niet alleen perfect voor ervaren fietsers en rijders, maar ook voor wie op zoek is naar een MTB met de technische kenmerken van de topmodellen. 29 ‘race-ready geometrie met 12×148 mm boost achter-steekas, volledig interne kabelgeleiding compatibel voor dropper post, compatibel met sidewing derailleur. Bianchi Nitron biedt een ongelooflijke stijfheid / gewichtsverhouding, rijprecisie en een hoog niveau van comfort, zelfs na meerdere uren rijden. De transmissie van de nieuwe BIANCHI NITRON maakt gebruik van RACE-READY-elementen met MAXIMALE BETROUWBAARHEID en COMFORT.

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations