Electric City bike Marseille

Verkrijgbaar in alle maten Verschillende modellen beschikbaar Heren of dames Zeer gebruiksvriendelijke en comfortabele fietsen Grip-schakelsysteem Elke fiets heeft een motor van 250 W en kan ongeveer 60 mijl met..

Description

Verkrijgbaar in alle maten

Verschillende modellen beschikbaar Heren of dames Zeer gebruiksvriendelijke en comfortabele fietsen Grip-schakelsysteem

Elke fiets heeft een motor van 250 W en kan ongeveer 60 mijl met trapondersteuning. Als je helemaal geen zin hebt om te trappen, kun je de draaigashendel gebruiken waarmee je ongeveer 25 mijl kunt gaan zonder enige inspanning van jouw kant. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, allemaal met een motor van de centrale unit van 250 W

Verkrijgbaar:
Kinderfiets €7 per dag
Babyzitje € 4 per dag
Fietsvolger € 7 per dag
Kinderaanhanger € 7 per dag
Fietstas € 5 per dag
Extra Batterij € 5 per dag

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations