E Road bike CANYON Endurace

Verkrijgbaar in maat S, M & L Deze endurance e-racefiets levert een compleet prestatiepakket, waarbij een krachtige Fazua-motor wordt gecombineerd met een comfortabele framegeometrie. De Endurance: ON AL 7.0 ziet..

Description

Verkrijgbaar in maat S, M & L

Deze endurance e-racefiets levert een compleet prestatiepakket, waarbij een krachtige Fazua-motor wordt gecombineerd met een comfortabele framegeometrie. De Endurance: ON AL 7.0 ziet er net zo goed uit als hij rijdt en vreet kilometers op voor de lol.

Aandrijfeenheid: Fazua RIDE 50 straat | Maximaal 350W vermogen (58nm)

Rij modus: 100W | 210W | 250W

Batterij: 250Wh

Autonomie: tot 90 km (100W-modus)

Crankstel: 48T

Cassette: 11-42 11s

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations