E-bike Orbea Gain D10

The E-bike Orbea Gain D10 is an E-road bike that comes with Motor: Ebikemotion X35, Battery: Ebikemotion 36V/6.9A Crankset: Shimano Ultegra R8000 34x50t, Shifters: Shimano ST-8020, Cassette: Shimano Ultegra R8000 11-32t 11-Speed.  

Description

Verkrijgbaar in alle maten

De E-bike Orbea Gain D10:

Frame: Orbea-versterking
Vork: Snelheid 400 mm carbon platte montage
Crankstel: Shimano Ultegra R8000 34x50t
Cassette: Shimano Ultegra R8000 11-32t 11 speed
Motor: Ebikemotion X35
Batterij: Ebikemotion 36V/6,9A

De huurfiets wordt geleverd inclusief fietscomputer, pomp, reservebinnenband, bandenlichters en twee bidonhouders.

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations