E-touring bike

E-Bike Kalkhoff Endeavor. A bike to allow everybody to enjoy a day pedaling. Powered by 36 V, 13,4 Ah (500 Wh) rechargeable batteries allow you to travel up to 150 km also  with rear rack (that can carry up to 25 kilos of weight) and reinforced easel.

Description

Verkrijgbaar in alle maten:
Een fiets waarmee iedereen een dagje kan trappen, met de motoren van Bosch om u een fiets te bieden met betrouwbaarheid van het hoogste niveau, verbluffende prestaties en ongelooflijk comfort. Dankzij de oplaadbare batterijen die door elektrische motoren worden aangedreven, kunt u tot 110 km afleggen, zodat u nooit in de steek wordt gelaten.
Onze toer-e-bikes zijn uitgerust met anti-lekbanden met reflecterende banden en voor- en achterlichten om zo veilig mogelijk te reizen. De fietsen worden geleverd met bagagedrager (die tot 25 kilo kan dragen) en verstevigde ezel.

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations