Carbon Racing bike

Verkrijgbaar in alle maten. Bij het boeken van een fiets krijg je een van deze modellen FONDRIEST TFD  GEAR SHIMANO ULTEGRA  50 x 34 & 11 -28   – wiel..

Description

Verkrijgbaar in alle maten.
Bij het boeken van een fiets krijg je een van deze modellen
FONDRIEST TFD  GEAR SHIMANO ULTEGRA  50 x 34 & 11 -28   – wiel MAVIC
FONDRIEST TF2 AERO  SHIMANO ULTEGRA  50 x 34 & 11 -25   – wiel cosmic
FONDRIEST TF2 SHIMANO ULTEGRA 50x 34 11 -25 wiel kosmisch
De huurfiets is voorzien van: bidonhouder, pomp, zadeltas met extra binnenband en bandenlichters, slot, helm en pedalen.

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations