Fietstassen € 30

ZADELTAS merk VAUDE. Ze zijn ontworpen voor lange reizen of voor het dagelijks leven, dit paar zadeltassen past zich aan elk fietsplan aan, omdat de mond oprolt en de lading..

Description

ZADELTAS

merk VAUDE. Ze zijn ontworpen voor lange reizen of voor het dagelijks leven, dit paar zadeltassen past zich aan elk fietsplan aan, omdat de mond oprolt en de lading opneemt

Ze zijn waterdicht en worden volledig afgesloten wanneer de mond wordt gerold en de riemen worden aangepast. Een echt voordeel voor trappen in moeilijke weersomstandigheden

De fietsendragers worden aan de bagagedrager bevestigd met behulp van het QMR 2.0 (Quick Mount Release) systeem, met een gemakkelijk te hanteren slinger. Ze zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren.

Elke zadeltas heeft een inhoud van 48 liter en kan een belasting van 25 kilo dragen. Voor extra gemak heeft het een binnenvak in het hoofdvak en een schouderband.

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations