0

E-bike & racefietsverhuur in Nyon

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike of trekking bike in Zwitserland en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Huur een fiets in Zwitserland

De mooie stad Nyon ligt aan het meer van Genève, halverwege tussen Genève en Lausanne en temidden van de wijngaarden van La Côte. Het landschap in Zwitserland is ideaal voor elk type fietser. Veel prachtige uitdagende routes door de bergen en heuvelachtige authentieke landschappen met adembenemende passages en majestueuze bergen. Rond de meren zijn de routes vlak. In het binnenland rijdt u van de ene heuvel naar de andere door het platteland vol tradities. En dan zijn er ook de Alpen met zijn 17 bergpassen boven 2.000 m en de besneeuwde toppen. Zwitserland is de hotspotbestemming voor elke fietser! Zwitserland heeft meer dan 12.000 kilometer gemarkeerde fietspaden, maar belangrijker is de veelzijdigheid. Met zijn absoluut geweldige landschappen en vergezichten is Zwitserland een van de beste fietsregio's ter wereld. Spring op de fiets, daag uzelf uit en ontdek al het moois van Zwitserland, een echt fietsparadijs voor elke fietser. U zult niet de eerste zijn om het te ontdekken. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat ons de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Fietsverhuureuropa.nl uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Nyon.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op populaire bestemmingen in Zwitserland.

rent-a-bike-nyon-lake-geneva-bike-rentals

Fietsverhuur Genève     Fietsverhuur Lausanne
Fietsverhuur Nyon


Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners