0

E-bike & racefietsverhuur Perugia

Huur een kwaliteit racefiets, trekking bike of e-bike in Perugia en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur Perugia in Umbrië

Perugia ligt op 300 meter op een heuvel boven de rivier de Tiber en tussen 2 steden in. Ten zuidoosten van Florence en ten noorden van Rome. De stad heeft een bijzondere charme waar veel geschiedenis valt te ontdekken. Mooie gebouwen, kerken, stadspoorten en vele pittoreske plekjes. Maak ook zeker een culinaire kennismaking met de gastronomie én de wijnen van deze streek. Umbrië heeft alles voor een geweldig mooie fietstocht. Deze regio heeft de perfecte combinatie van natuur, geschiedenis en lokale tradities. Met zijn absoluut geweldige landschappen en prachtige vergezichten, is Umbrië een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! De perfecte verharde wegen, heuvelachtig terrein en golvende natuurlijke schoonheden maken van Umbrië een ideale fietsbestemming. Daag uzelf uit en geniet van een fantastische fietsvakantie in deze regio van Italië. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat ons de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Fietsverhuureuropa.nl uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Perugia en vele andere bestemmingen in Umbrië

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Umbrië.

road-bike-rentals-umbria

Fietsverhuur Perugia

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners