0

E-bike & racefietsverhuur Port de Soller - Mallorca

Huur een kwaliteit racefiets of e-bike op Mallorca en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur op Mallorca in Port de Soller

Het klimaat op Mallorca is het gehele jaar aangenaam. Met ongeveer 2400 zonne-uren per jaar heeft het Mallorca het ideale klimaat voor een heerlijke fietsvakantie. In het voorjaar trekt Mallorca zowel professionele fietsers als recreatieve fietser aan. Ook minder fanatieke wielertoeristen vinden de weg naar dit prachtige eiland. Op uw weg door Mallorca ontdekt u de pracht van dit eiland met indrukwekkende panorama’s. Prachtige bergketens, afgelegen idyllische baaitjes, heerlijke stranden en verkeersarme wegen kenmerken Mallorca. De omgeving rondom Port de Soller is erg vruchtbaar. Fiets langs de vele bomen met sinaasappels, citroenen en limoenen nergens anders op het eiland groeien ze zoveel als hier. Het heeft vele fietspaden en ook mooie en stille landweggetjes. Soller ligt ongeveer op 30km afstand van Palma de Mallorca, de hoofdstad van Mallorca. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen.

Wilt u een topklasse racefiets, trekking bike, city bike, mtb, trekking bike, city bike of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Port de Soller op het eiland Mallorca.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen op Mallorca.

bike-rental-port-de-alcudia

Fietsverhuur Mallorca-Port de soller

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners