0

E-bike & racefietsverhuur Nerja - Costa del Sol

Huur een kwaliteit racefiets of e-bike aan de Costa del Sol en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur aan de Costa del Sol in Nerja

Nerja is een gemoedelijke en sfeervol stadje voor jong en oud en het meest gelegen in het oostelijke deel van de Costa del Sol. Het heeft een prachtige ligging op een rotsplateau boven de zee. Nerja staat bekend om haar druipsteengrotten, de Cuevas de Nerja in Nerja-Maro, die u zeker niet mag missen. Ontdek de omgeving en de vele bezienswaardigheden op de fiets. De Costa del Sol staat algemeen bekend als “fietsparadijs van Europa”. Deze schitterende regio maakt deel uit van de provincie Andalusië. In de winter en in het voorjaar trekt de Costa del Sol zowel professionele fietsers als recreatieve fietser aan. Ook minder fanatieke wielertoeristen vinden de weg naar deze prachtige regio. Op uw weg door de Costa del Sol ontdekt u de pracht van deze regio met indrukwekkende panorama’s. Prachtige bergketens, afgelegen idyllische baaitjes, heerlijke stranden en verkeersarme wegen. Hier staat fietsen synoniem aan genieten, kortom een racefiets paradijs voor elke fietser! Het klimaat in de Costa del Sol is het gehele jaar aangenaam. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Nerja en vele andere bestemmingen aan de Costa del Sol.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen aan de Costa Blanca.

renting-roadbike-hire-costa-del-sol

Fietsverhuur Costa del Sol-Nerja

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners