0

E-bike & racefietsverhuur Altea - Costa Blanca

Huur een kwaliteit racefiets, mtb, trekking of e-bike aan de Costa Blanca en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur aan de Costa Blanca in Altea

De Costa Blanca is een echt fietsparadijs. Deze mooie omgeving wordt gebruikt door veel fietsers en wielrenners. Het grootste deel van 's werelds beste professionele wielerploegen en veel amateurs, doen trainingen aan de kust van de Middellandse Zee. Het hele jaar door zorgt het zonnige en warme klimaat ervoor dat de Costa Blanca één van de beste fietsregio's is in de wereld! Fiets ook door het mooie Altea. Hier vindt u de mooiste straatjes, witte huisjes, pleinen en indrukwekkende gebouwen. U heeft een schitterende uitzicht vanaf  één van de heuvels ten noordwesten van de stad. Vergeet vooral uw fotocamera niet.
U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen.

Wilt u een topklasse racefiets, mountainbike of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Altea, Villajoyosa, Albir, Calpe en Benidorm en vele andere bestemmingen aan de Costa Blanca.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen aan de Costa Blanca.

altea-bike-rentals-merida

Fietsverhuur Altea
Fietsverhuur Villajoyosa
Fietsverhuur Albir

Fietsverhuur Calpe
Fietsverhuur Benidorm

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners