0

E-bike & racefietsverhuur op Fuerteventura 

Huur een kwaliteit racefiets of e-bike op de Canarische eilanden en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur op Fuerteventura in Costa Calma

Fietsen op Fuerteventura is een geweldige ervaring. Dit prachtige Spaanse eiland in de Atlantische oceaan staat bekend om zijn ruige landschap en schitterende kustlijnen. U kunt op dit vulkanische eiland fantastisch fietsen. Als u van klimmen houdt, dan is Fuerteventura een perfecte uitdaging voor u! In het binnenland vindt u afgelegen Spaanse dorpjes met pittoreske pleintjes en andere monumentale gebouwen. De kustlijn is grillig met vele idyllisch baaien en heerlijke vissersplaatsjes. Fuerteventura is een waar fietsparadijs voor elke wielertoerist. Costa Calma betekent vrij vertaald "de rustige kust". Rijen palmbomen en een mooie zandstranden, die voor een gedeelte kunstmatig zijn aangelegd. Kom hier tot rust, relax op de fiets en geniet. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen.

Wilt u een topklasse racefiets, mountainbike of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online! Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Costa Calma en Corralejo op Fuerteventura. Zie ook fietsverhuur op de overige Canarische eilanden.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan in Costa Calma en Corralejo op Fuerteventura.


Fietsverhuur Fuerteventura-Costa Calma
Fietsverhuur Fuerteventura-Corralejo

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners