0

E-bike & racefietsverhuur Las Palmas

Huur een kwaliteit racefiets, MTB of e-bike op de Canarische eilanden en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur op Gran Canaria 

Las Palmas is de hoofdstad van Gran Canaria en heeft een rijke historische centrum. Zeer indrukwekkend is het Plaza de Santa Ana, waar u de Cathedral de Santa Ana en het Casa Consistorial zeker niet mag missen. Opvallend detail zijn de acht bronzen honden die de kerk lijken te bewaken. Achter de kathedraal ligt het mooiste gebouw, het paleis Casa de Cólon. Hier kunt u het Columbusmuseum bezoeken. Gran Canaria staat algemeen bekend als “fietsparadijs van Europa”. Het eiland maakt deel uit van de Canarische eilanden en is de grote broer van Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura. In de winter en in het voorjaar trekt Gran Canaria zowel professionele fietsers als recreatieve fietser aan. Ook minder fanatieke wielertoeristen vinden de weg naar dit prachtige eiland. Op uw weg door Gran Canaria ontdekt u de pracht van dit eiland met indrukwekkende panorama’s. Prachtige bergketens, afgelegen idyllische baaitjes, heerlijke stranden en verkeersarme wegen. Op de fiets valt er veel te ontdekken op dit eiland. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen.

Wilt u een topklasse racefiets, mountainbike of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Las Palmas op Gran Canaria. 

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan in Las Palmas en vele andere populaire bestemmingen op de Canarische Eilanden.

rent-a-road-bike-e-bike -gran-canaria


Playa del Ingles - Meloneras - Puerto de Mogán
Las Palmas - Arguineguin

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners