0

Racefietsverhuur Syracuse

Huur een kwaliteit racefiets, trekking bike of MTB op Sicilië en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur op Sicilië

Fietsen op Sicilië is heel bijzonder, het is het grootste eiland in de Middellandse zee. Ontdek dit prachtige eiland op de fiets. Het heuvelachtige en bergachtige landschap op Sicilië is ideaal voor elk type fietser. In het binnenland is heel weinig verkeer, er zijn goede wegen, maar ook uitdagende beklimmingen. Vanuit de prachtige kuststeden kunt u diverse mooie fietstochten maken in de omgeving. Langs de Middellandse Zee heeft u een adembenemend uitzicht op de kust en witte zandstranden. Dompel onder in de Siciliaanse cultuur en geschiedenis. Het hele eiland biedt fabelachtige sferen om te genieten op de fiets: middeleeuwse dorpjes, kustwegen, grote klimmen, spectaculaire stranden en ten slotte de lekkere culinaire specialiteiten van Sicilië! Met zijn absoluut geweldige landschappen en natuurlijke uitzichten is Sicilië een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! Door het mooie Siciliaanse weer, het zonnige klimaat en het hele jaar door een aangenaam klimaat, maakt Sicilië een van de beste fietsgebieden ter wereld. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat ons de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Acireale & Syracuse op Sicilië.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op het eiland Sicilië.

rent-a-bike-sicily-syracusa-italy

Fietsverhuur Acireale
Fietsverhuur Syracuse


Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners