vanaf €50 tot €999

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Salerno fietsverhuur

Salerno fietsverhuur . De stad Salerno wordt vaak overschaduwd door Napels. De havenstad is veel kleiner dan Napels en ligt direct aan de prachtige Golf van Salerno. Geniet van het historische stadscentrum (Centro Storico), de middeleeuwse gebouwen en slenter langs de boulevard. Om te fietsen volgt u de schilderachtige weg langs de Strada Amalfitana. (kust van Amalfi) vooral van Amalfi tot Positano. Geniet van een van de mooiste kustritten ter wereld. Bezaaid met smalle stranden, kleurrijke vissersdorpjes en terrasvormige wijngaarden. U zult genieten van spectaculaire uitzichten en de prachtige rit langs de belangrijkste kuststeden: Amalfi, Ravello, Minori en Positano zullen uw herinneringen in uw hart bewaren!

Lees meer...

Huur je fietsen in 4 eenvoudige stappen

1. Reisdatum

Kies je reisperiode:
1
Beschikbaar
 
2
Op aanvraag
 
3
Gekozen
 
4
Niet beschikbaar
 

2. Fietsen & Accessoires

Filter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accessoires

3. Aflever/Ophaal opties

 

 

 

Informatie

Openingstijden:

Maandag : 09.00-19.00
Dinsdag : 09.00-19.00
Woensdag : 09.00-19.00
Donderdag : 09.00-19.00
Vrijdag : 09.00-19.00
Zaterdag : 09.00-14.00
Zondag : op afspraak

Voor reserveringen vragen wij een aanbetaling van 20% van de totale fietshuurprijs, het restbedrag dient ter plaatse te worden betaald.

U kunt de fietsen ophalen bij de fietsenwinkels/-kantoren in Salerno, Napels-Napoli, Scafati-Pompei, Vico Equense, Piano di Sorrento, Amalfi, Santa Maria di Castellabate en  San Giorgio del Sannio  (Benevento).

Wilt u alles laten bezorgen en ophalen bij uw hotel, B&B, Agritoerisme of Appartement?

De prijs voor de bezorg- en ophaalservice voor fietsverhuur naar uw hotel, B&B, appartement of andere locatie is € 40 (inclusief ophalen bij inleveren). Volg gewoon het boekingsproces en voeg uw afleveradres toe.

  • Bezorglocaties zijn Napels – Stad, Scafati-Pompei, Vico Equense, Sorrento, Amalfi, Salerno, Castellabate en San Giorgio del Sannio (Benevento) € 40
  • Bezorgservice naar de luchthaven van Napels kost € 40
  • Andere locaties alleen op aanvraag – info@cycleclassictours.com

Check al onze CCT bike Hotels


 

Foto's