vanaf €50 tot €999

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Naples Fietsverhuur

Naples Fietsverhuur. Napoli-Napels is de derde grootste stad van Italië en natuurlijk de geboorteplaats van de originele pizza. Bovendien ligt Napels dicht bij de legendarische ruïnes van Pompeii en de prachtige vulkaan de Vesuvius. Geniet van Napels en verder op een huurfiets van topklasse. Ontdek de hoogtepunten van Napels en omgeving. Voel en ruik de kleurrijke straten van Napels. Voor fietsen raden we aan het drukke verkeer in het centrum van Napels te vermijden. Net iets buiten de stad heb je al goede mogelijkheden, vooral de prachtige rit naar de Vesuvius-vulkaan. Wil je de sensatie van het beklimmen van een van de beroemdste vulkanen van Europa? Je kunt met de racefiets net zo ver gaan als een auto, naar de voet van de Grand Cone, lopen. Vanaf hier tot aan de rand van de krater is het slechts 1,5 km over grind. De klim is een gematigde klim op glad asfalt, de rit is ongeveer. 10 km het hoogste punt is 1030 meter boven de zeespiegel. Vergeet niet wanneer u terugkeert naar Napels om de Reggia van Portici te bezoeken. Veel plezier en fietsplezier!

Lees meer...

Huur je fietsen in 4 eenvoudige stappen

1. Reisdatum

Kies je reisperiode:
1
Beschikbaar
 
2
Op aanvraag
 
3
Gekozen
 
4
Niet beschikbaar
 

2. Fietsen & Accessoires

Filter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accessoires

3. Aflever/Ophaal opties

 

 

 

 

Informatie

Openingstijden:

Maandag : 09.00-19.00
Dinsdag : 09.00-19.00
Woensdag : 09.00-19.00
Donderdag : 09.00-19.00
Vrijdag : 09.00-19.00
Zaterdag : 09.00-14.00
Zondag : Op afspraak

Voor reserveringen vragen wij een aanbetaling van 20% van de totale fietshuurprijs, het restbedrag dient ter plaatse te worden betaald.

U kunt de fietsen ophalen bij de fietsenwinkels/-kantoren in Napels-Napoli, Scafati-Pompei, Vico Equense, Piano di Sorrento, Amalfi, Salerno, Santa Maria di Castellabate en  San Giorgio del Sannio  (Benevento).

Wilt u alles laten bezorgen en ophalen bij uw hotel, B&B, Agritoerisme of Appartement?

De prijs voor de bezorg- en ophaalservice voor fietsverhuur naar je hotel, B&B, appartement of andere locatie is € 40 (inclusief haal- en brengservice).
Volg gewoon het boekingsproces en voeg uw afleveradres toe.

  • Bezorglocaties zijn Napels – Stad, Scafati-Pompei, Vico Equense, Sorrento, Amalfi, Salerno, Castellabate en San Giorgio del Sannio (Benevento) € 40
  • Bezorgservice naar de luchthaven van Napels kost € 40
  • Andere locaties alleen op aanvraag – info@cycleclassictours.com

Check al onze CCT bike Hotels


 

Foto's