vanaf €50 tot €999

Fietsverhuur Luik-Bastenaken-Luik 2022

Fietsverhuur Luik-Bastenaken-Luik 2022. Voor 2022 is de Cyclo-evenementdatum zaterdag 23 april 2022. Je kunt de fiets vrijdag ophalen in Luik aan de Halles des Foires de Liège (Quai de Wallonie 6, 4000 Liège). Op zaterdag kun je je fiets na de LBL Challenge bij de finish achterlaten. De vorige edities waren een groot succes. Dit evenement vindt altijd plaats één dag voor de professionele wedstrijd Luik-Bastenaken-Luik Classic. Fietsen door de Ardennen is pittige en steile beklimmingen. Voel de sfeer en geniet van het fantastische uitzicht. Het is zeker een ervaring voor het leven, dus wees op tijd voor uw Lìege-Bastenaken-Lìege fietsverhuur. Er is de mogelijkheid om met onze ondersteunende minibus deel te nemen aan de evenementen van 274 km, 154 km of 75 km met feed- en mechanische stops onderweg. Uw persoonlijke tijd op de getimede beklimming en uw persoonlijke video bovenaan worden elektronisch geregistreerd op 3 mythische beklimmingen: La Redoute, Roche-aux-Faucons en Saint-Nicolas. Dit gebeurt met de chip die aan je startnummer is bevestigd en die bij je deelnamepakket wordt geleverd. Landhuis in Seraing, (Allée du Bol d’Air 13, 4102 Seraing)

Lees meer...

Huur je fietsen in 4 eenvoudige stappen

1. Reisdatum

Kies je reisperiode:
1
Beschikbaar
 
2
Op aanvraag
 
3
Gekozen
 
4
Niet beschikbaar
 

2. Fietsen & Accessoires

Filter
 
 
 
Accessoires

3. Aflever/Ophaal opties

 

Informatie

Voor 2022 is de Cyclo-evenementdatum zaterdag 23 april 2022. Je kan de fiets op vrijdag ophalen in Luik aan de Halles des Foires de Liège (Quai de Wallonie 6, 4000 Liège). Op zaterdag kun je je fiets na de LBL Challenge bij de finish achterlaten.


Voor boekingen hebben we een aanbetaling van 50% nodig, de laatste betaling van 50% is 2 weken voorafgaand aan het evenement.
Check al onze CCT bike Hotels


 

Foto's