vanaf €50 tot €999

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Benevento fietsverhuur

Benevento fietsverhuur. De prachtige stad Benevento wordt omringd door de Campanische Apennijnen, tussen de rivieren Sabato en Calore. De stad ligt op slechts 50 km van Napels en is de hoofdstad van de provincie Benevento. U kunt uw huurfietsen in de buurt ophalen bij het fietsdepot in San Giorgio del Sannio. Ontdek de provincie Benevento. Ondergedompeld in de groene heuvels van Sannio, en ontdek de thermale baden van Telese. Land van oude geschiedenis en legendes en oude tradities, Sannio biedt ideale bestemmingen voor de ontdekking van kunst in een prachtige natuurlijke omgeving. Het is een land van spectaculaire natuur: kale Apennijnenmassieven, heuvels bezaaid met wijngaarden en olijfbomen, groene valleien. Naast Benevento zijn er veel interessante steden om te bezoeken: alle dorpen van Sannio, groot en klein, verdienen het om ontdekt te worden vanwege hun artistieke schoonheid en landschap.

Lees meer...

Huur je fietsen in 4 eenvoudige stappen

1. Reisdatum

Kies je reisperiode:
1
Beschikbaar
 
2
Op aanvraag
 
3
Gekozen
 
4
Niet beschikbaar
 

2. Fietsen & Accessoires

Filter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accessoires

3. Aflever/Ophaal opties

 

 

 

Informatie

Openingstijden:

Maandag : 09.00-19.00
Dinsdag : 09.00-19.00
Woensdag : 09.00-19.00
Donderdag : 09.00-19.00
Vrijdag : 09.00-19.00
Zaterdag : 09.00-14.00
Zondag : Op afspraak

Voor reserveringen vragen wij een aanbetaling van 20% van de totale fietshuurprijs, het restbedrag dient ter plaatse te worden betaald.

U kunt de fietsen ophalen bij de fietsenwinkels/-kantoren in Salerno, Napels-Napoli, Scafati-Pompei, Vico Equense, Piano di Sorrento, Amalfi, Santa Maria di Castellabate en  San Giorgio del Sannio  (Benevento).

Wilt u alles laten bezorgen en ophalen bij uw hotel, B&B, Agritoerisme of Appartement?

De prijs voor de bezorg- en ophaalservice voor fietsverhuur naar uw hotel, B&B, appartement of andere locatie is € 40,00 (inclusief ophalen bij inleveren). Volg gewoon het boekingsproces en voeg uw afleveradres toe.

  • Bezorglocaties zijn Napels – Stad, Scafati-Pompei, Vico Equense, Sorrento, Amalfi, Salerno, Castellabate en San Giorgio del Sannio (Benevento) € 40
  • Bezorgservice naar de luchthaven van Napels kost € 40
  • Andere locaties alleen op aanvraag – info@cycleclassictours.com

Check out all our CCT bike Hotels


 

Foto's