vanaf €50 tot €999

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Amalfi fietsverhuur

Amalfi fietsverhuur. Het stadje Amalfi ligt direct aan de Golf van Salerno en de prachtige kustlijn van Amalfi. Het pittoreske stadje is tegenwoordig een belangrijke toeristische bestemming en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De kust van Amalfi is misschien wel de bekendste regio van Zuid-Italië. Deze prachtige regio is wereldberoemd en biedt prachtige kustdorpen, de prachtige Middellandse Zeekust van Amalfi en charmante eilanden. Bovendien kunt u nabijgelegen historische hoogtepunten zoals Pompei, de Vesuvius of Napoli bezoeken! Voor fietsen raden we aan om vroeg in de maanden juli en augustus te beginnen om een ​​drukke Strada Amalfitana te vermijden. Fiets langs de kleine dorpjes en steden aan de kust van Amalfi en Cilento.

Lees meer...

Huur je fietsen in 4 eenvoudige stappen

1. Reisdatum

Kies je reisperiode:
1
Beschikbaar
 
2
Op aanvraag
 
3
Gekozen
 
4
Niet beschikbaar
 

2. Fietsen & Accessoires

Filter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Accessoires

3. Aflever/Ophaal opties

 

 

 

Informatie

Openingstijden

Maandag : 09.00-19.00
Dinsdag : 09.00-19.00
Woensdag : 09.00-19.00
Donderdag : 09.00-19.00
Vrijdag : 09.00-19.00
Zaterdag : 09.00-14.00
Zondag : Op afspraak

Voor reserveringen vragen wij een aanbetaling van 20% van de totale fietshuurprijs, het restbedrag dient ter plaatse te worden betaald.

U kunt de fietsen ophalen bij de fietsenwinkels/-kantoren in Napels-Napoli, Scafati-Pompei, Vico Equense, Piano di Sorrento, Amalfi, Salerno, Santa Maria di Castellabate en  San Giorgio del Sannio  (Benevento).

Wilt u alles laten bezorgen en ophalen bij uw hotel, B&B, Agritoerisme of Appartement?

De prijs voor de bezorg- en ophaalservice voor fietsverhuur naar uw hotel, B&B, appartement of andere locatie is € 40,00 (inclusief ophalen bij inleveren). Volg gewoon het boekingsproces en voeg uw afleveradres toe.

  • Bezorglocaties zijn Napels – Stad, Scafati-Pompei, Vico Equense, Sorrento, Amalfi, Salerno, Castellabate en San Giorgio del Sannio (Benevento) € 40
  • Bezorgservice naar de luchthaven van Napels kost € 40
  • Andere locaties alleen op aanvraag – info@fietsverhuureuropa.nl

Check al onze CCT bike Hotels


 

Foto's