0

Fietsverhuur Porto

Huur een kwaliteit racefiets, stadsfiets, mtb, e-bike of trekking bike in Portugal en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Huur een fiets in Portugal

Ontdek de prachtige stad Porto op uw fiets, met zijn prachtige kerken, bezienswaardigheden, leuke winkels en gezellige cafés. De regio trekt veel racefietsers vanuit de hele wereld. Het zonnige klimaat en het hele jaar door aangenaam klimaat, maakt Portugal het perfecte gebied voor een fijne fietsvakantie. De wegen zijn perfect om te fietsen. In het binnenland is weinig verkeer, er zijn goede kwaliteit wegen en ook uitdagende beklimmingen. Met zijn absoluut geweldige landschappen en uitzichten, is de Portugal een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! Spring op je fiets en ontdek al het moois van Portugal, een echt fietsparadijs voor elke fietser. U zult niet de eerste zijn om het te ontdekken. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat ons de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Fietsverhuureuropa.nl uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, stadsfiets, hybrid/trekking fiets, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Porto.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op populaire bestemmingen in Portugal.

porto-bike-rentals

Fietsverhuur Portugal - Algarve
Fietsverhuur Portugal - Porto


Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners