0

E-bike & racefietsverhuur in Agde

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike of trekking bike in Frankrijk en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur in de Languedoc regio

De regio Languedoc is een prachtige streek in Frankrijk met prachtige stranden, bergen, wijngaarden, veel mogelijkheden om te fietsen en een zeer rijke geschiedenis! Languedoc-Roussillon is een regio die grenst aan de Auvergne in het noorden en in het zuiden vindt u de stranden van de Middellandse Zee of de Pyreneeën. Lozère (1699 m) en Aigoual (1565 m) zijn de hoogste toppen in het Massif Central, de Canigou (2784 m) en Carlit (2921 m) in de Pyreneeën. Fietsen door en over de massale grote bergen is spectaculair, met adembenemende passages en majestueus berglandschap. Ook veel geweldige routes en boswegen maken dit Languedoc-gebied een paradijs voor fietsers. Met meer dan 6.300 kilometer landelijke-, en bijna autovrije wegen in het boeren achterland met dromerige wijndorpen en rustige omgeving, is Languedoc-Roussillon een belangrijk centrum voor fietsers en mountainbikers. Fiets door de bossen, geniet van het glooiende landschap en spot wilde paarden of flamingo's in de Camargue-regio, wat een heel bijzonder gebied is. Dus spring op je fiets en verken de prachtige streek Languedoc en fiets de mooiste routes in dit prachtige gebied! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, mtb, hybrid/trekking bike of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van de fietsverhuur in Agde in de Languedoc regio en andere populaire bestemmingen in Frankrijk

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Frankrijk:

bike-rentals-langudoc-lunel-narbonne

Fietsverhuur Agde

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners