0

Racefiets & trekking bike verhuur Sansepolcro 

Huur een kwaliteit racefiets, trekking bike of touring bike in Toscane en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur in de Toscane in Sansepolcro

De prachtige Toscaanse regio staat bekend als een fietsparadijs voor alle fietsliefhebbers. Het heuvelachtige gebied, de perfecte verharde wegen en weinig verkeer, biedt een ideaal scenario voor elke fiets liefhebber. Het grootste deel van 's werelds beste professionele wielerploegen en veel amateurs doen trainingen in deze prachtige regio. Het zonnige en het gehele jaar door aangename klimaat, maakt Toscane de perfecte bestemming voor een geweldige fietsvakantie. U zult niet de eerste zijn die ontdekt dat de Toscane een waar paradijs is voor elke fietser. Vliegen naar Toscane is relatief goedkoop en er gaan veel vluchten naar de bestemmingen: Pisa en Florence. Middeleeuwse dorpjes, kleine bewoonde steden, grote beklimmingen en spectaculaire landschappen dat is Toscane! Volg in de voetsporen van de fietslegendes zoal Bettini, Bartali, Coppi of Cipollini en spring op de fiets! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Sansepolcro en vele andere bestemmingen in de Toscane.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen in de Toscane.

renting-bikes-arezzo

Fietsverhuur Toscane-Sansepolcro

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners