0

Race en E Bike Fietsverhuur Toscane 

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike, of trekking bike in de Toscane en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.
NU OOK: E Road bikes en Gravel bikes te huur!

Fietsen in de Toscane is heel bijzonder!

Wielrennen in Toscane is de bij uitstek de perfecte manier om deze wereldbekende regio te ontdekken op twee wielen. De steile klimmetjes over de talrijke heuvels zijn uitdagend voor elke wielrenner. Wanneer je aan Toscane denkt je niet aan bergen. Echter door het heuvelachtige landschap maak je continue veel hoogtemeters. Vergeet vooral niet een tochtje over de  “witte gravel wegen" bekend van Strade Bianche en de Retro Gran Fondo : Eroica. Je fiets over de gravel wegen door eindeloze velden en de wereldberoemde wijngaarden van de Chianti regio rondom Gaiole, Radda, en Castellina in Chianti. De wegen en heuvels met pittige beklimmingen zijn zeker uitdagend dus onderschat de tochten niet!

Het heuvelachtige gebied, slingerende wegen, cipressen, schitterende wijngaarden, perfecte verharde wegen en weinig verkeer, kortom een ideaal scenario voor elke fiets liefhebber. Het grootste deel van 's werelds beste professionele wielerploegen en veel amateurs doen tevens trainingen in deze prachtige regio.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Boek nu je Racefiets of E Bike Online!

Fietsen in Bella Italia is een geweldige beleving. Dus aarzel niet en huur een topklasse racefiets , trekking bike of e bike voordat je vertrekt naar Toscane.
NU OOK E Road bikes en Gravel Bikes te huur:
Je kan bij ons een fiets huren met gratis levering op alle plaatsen in Toscane, Umbrië of Cinque Terre met een minimale fietsverhuur van 3 of 4 dagen.

Leveringen op alle locaties in Toscane

boek nu

hire-e-bikes-florence

Florence

boek nu

bikerentals-lucca-tuscany

Lucca

boek nu

pisa-rental-bikes-

Pisa

boek nu

renting-bikes-siena

Siena

boek nu

viareggio-bike-rentals

Viareggio

boek nu

eroica-bike-holidays

Eroica cycling trip 2018

boek nu

rent-a-bike-greve

Greve in Chainti

boek nu

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners