0

Fietsverhuur Toscane 

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike, mtb of trekking bike in de Toscane en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsen in de Toscane is heel bijzonder!

De prachtige Toscaanse regio staat bekend als een fietsparadijs voor alle fietsliefhebbers. Het heuvelachtige gebied, de perfecte verharde wegen en weinig verkeer, biedt een ideaal scenario voor elke fiets liefhebber. Het grootste deel van 's werelds beste professionele wielerploegen en veel amateurs doen trainingen in deze prachtige regio. Het zonnige en het gehele jaar door aangename klimaat, maakt Toscane de perfecte bestemming voor een geweldige fietsvakantie. U zult niet de eerste zijn die ontdekt dat de Toscane een waar paradijs is voor elke fietser. Vliegen naar Toscane is relatief goedkoop en er gaan veel vluchten naar de bestemmingen: Pisa en Florence. Middeleeuwse dorpjes, kleine bewoonde steden, grote beklimmingen en spectaculaire landschappen dat is Toscane! Volg in de voetsporen van de fietslegendes zoal Bettine, Bartali, Coppi of Cipollini en spring op de fiets!

Boek nu uw fiets online!

Wij bieden racefietsverhuur aan, maar ook E-bikes, mountain bikes, hybrid en trekking fietsen met gratis levering in heel Toscane en Umbrië.

renting-bikes-arezzo

Leveringen op alle locaties in Toscane

boek nu

hire-e-bikes-florence

Florence

boek nu

bikerentals-lucca-tuscany

Lucca

boek nu

pisa-rental-bikes-

Pisa

boek nu

renting-bikes-siena

Siena

boek nu

viareggio-bike-rentals

Viareggio

boek nu

eroica-bike-holidays

Eroica cycling trip 2018

boek nu

rent-a-bike-greve

Greve in Chainti

boek nu

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners