0

E-bike & racefietsverhuur Olbia

Huur een kwaliteit racefiets, trekking bike of e-bike op Sardinië en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur op Sardinië

Olbia is een interessante, historische stad met veel cultuur en entertainment. U kunt in het centrum genieten van vele winkels, culinaire specialiteiten of even lekker relaxen en uitrusten op een van de vele terrassen van Piazza Regina Margherita. Spring op de fiets en ontdek Olbia en het prachtige eiland Sardinië. Het hele eiland biedt fabelachtige sferen om te genieten op de fiets: middeleeuwse dorpjes, kustwegen, grote klimmen, spectaculaire stranden en vergeet ten slotte de lekkere culinaire specialiteiten van Sardinië niet! Met zijn absoluut geweldige landschappen en uitzichten is Sardinië een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! Door het mooie Sardijnse weer, het zonnige klimaat en het hele jaar door een aangenaam klimaat maakt het eiland Sardinië een van de beste fietsgebieden ter wereld. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat ons de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

LET OP : VOOR ONLINE BOEKINGEN EN HUIDIGE MODELLEN EN PRIJZEN

CHECK ONZE NIEUWE WEBSITE - WWW.CCTBIKERENTAL.COM/SARDINIA

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Olbia en vele andere bestemmingen op Sardinië.

Boek nu uw fiets online!

boek nu      fietsverhuur Olbia en omgeving

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op vele populaire bestemmingen op Sardinië.

rent-a-bike in-olbia-italy-sardiniaHappy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners