0

Fietsverhuur San Teodoro - Noord Sardinië

Huur een kwaliteit racefiets, MTB, trekking bike of e-bike op Sardinië en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur op Sardinië

San Teodoro ligt op slechts 25 km van Olbia en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven of de veerhaven. San Teodoro heeft prachtige stranden met kristalhelder water, een moerasachtige lagune met unieke flora en fauna en prachtige natuur met prachtige landschappen. San Theodoro heeft een gezellig centrum met een nachtmarkt in het hoogseizoen. Er is een ruime keuze aan bars, restaurants, pizzeria's en nachtclubs. Spring op de fiets en ontdek deze fascinerende stad en het prachtige eiland Sardinië. Het hele eiland biedt fabelachtige sferen om te genieten op de fiets: middeleeuwse dorpjes, kustwegen, grote klimmen, spectaculaire stranden en vergeet ten slotte de lekkere culinaire specialiteiten van Sardinië niet! Met zijn absoluut geweldige landschappen en uitzichten is Sardinië een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! Door het mooie Sardijnse weer, het zonnige klimaat en het hele jaar door een aangenaam klimaat maakt het eiland Sardinië een van de beste fietsgebieden ter wereld. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat ons de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in San Teodoro en vele andere bestemmingen op Sardinië.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op vele populaire bestemmingen op Sardinië.

rent-a-bike-san-teodoro-sardinia

Fietsverhuur Budoni - Olbia - Olbia/HotelGeovillage

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners