0

Huur een fiets in San Vito dei Normanni 

Huur een kwaliteit racefiets, trekking bike of e-bike in San Vito dei Normanni en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur in Puglia - San Vito dei Normanni

San Vito dei Normanni is een pittoresk stadje en heeft een gunstige ligging t.o.v. Brindisi Airport en vele fietsroutes. U kunt u zich hier echt uitleven op de fiets langs de vele stranden en historische steden in de omgeving. Puglia staat algemeen bekend als “fietsparadijs van Europa”. Deze schitterende regio is met recht één van de mooiste regio’s van Italië. Fiets door het lieflijke landschap van Puglia: langs wijngaarden, olijfboomgaarden en de witte dorpen. Tussen maart en november trekt de regio Puglia zowel professionele fietsers als recreatieve fietser aan. Ook minder fanatieke wielertoeristen vinden de weg naar deze prachtige regio. Op uw weg door Puglia ontdekt u de pracht van deze regio met indrukwekkende panorama’s, prachtig natuurschoon, afgelegen idyllische baaitjes, heerlijke stranden en verkeersarme wegen. Ook het klimaat in Puglia is het gehele jaar aangenaam, kortom een (race)fietsparadijs voor elke fietsliefhebber! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in San Vito dei Normanni en vele andere bestemmingen in Puglia.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Puglia.

cycling-in-puglia

Fietsverhuur Puglia-San Vito dei Normanni

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners