0

Huur een fiets in Polignano a Mare 

Huur een kwaliteit racefiets, hybrid bike,city bike of e-bike in Polignano a Mare en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur in Puglia - Polignano a Mare

Polignano a Mare is een historische stad met een unieke ligging. De oude stadskern ligt dicht langs de rand van een steile klif boven de zeespiegel met een magnifieke uitzicht op de ruige kust. In de steile rotswand kunt u een grote grot 'Grotta Palazzes' bezoeken waar een hotel-restaurant is gevestigd. Het centrum kent veel mediterrane gebouwen met kronkelende straatjes en is rijk aan cultuur en geschiedenis.
De schitterende regio Puglia is met recht één van de mooiste regio’s van Italië. Fiets door het lieflijke landschap van Puglia: langs wijngaarden, olijfboomgaarden en de witte dorpen. Tussen maart en november trekt de regio Puglia zowel professionele fietsers als recreatieve fietser aan. Ook minder fanatieke wielertoeristen vinden de weg naar deze prachtige regio. Op uw weg door Puglia ontdekt u de pracht van deze regio met indrukwekkende panorama’s, prachtig natuurschoon, afgelegen idyllische baaitjes, heerlijke stranden en verkeersarme wegen. Ook het klimaat in Puglia is het gehele jaar aangenaam, kortom een (race)fietsparadijs voor elke fietsliefhebber! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Polignano a Mare en vele andere bestemmingen in Puglia.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Puglia.

bike-rentals-in-puglia

Fietsverhuur Puglia-Polignano a Mare-Monopoli

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners