0

E-bike verhuur Bari 

Huur een kwaliteit city e-bike of sport fiets in Puglia en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur in Puglia - Bari

Bari is de hoofdstad van Puglia, een stad met vele gezichten. Breng in de vroege ochtend een bezoekje aan  'Porto Vecchio' de haven van Bari en bekijk de opbrengst van de vissers. Rust uit op een terrassje en proef de echte Italiaanse wijn. Bezoek het voetbalstadion 'Stadio San Nicola' voor een potje voetbal of geniet gewoon van de prachtige natuurlijke mediterrane omgeving. Kortom genoeg te beleven. Puglia staat algemeen bekend als “fietsparadijs van Europa”. Deze schitterende regio is met recht één van de mooiste regio’s van Italië. Fiets door het lieflijke landschap van Puglia: langs wijngaarden, olijfboomgaarden en de witte dorpen. Tussen maart en november trekt de regio Puglia zowel professionele fietsers als recreatieve fietser aan. Ook minder fanatieke wielertoeristen vinden de weg naar deze prachtige regio. Op uw weg door Puglia ontdekt u de pracht van deze regio met indrukwekkende panorama’s, prachtig natuurschoon, afgelegen idyllische baaitjes, heerlijke stranden en verkeersarme wegen. Ook het klimaat in Puglia is het gehele jaar aangenaam, kortom een (race)fietsparadijs voor elke fietsliefhebber! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Bari en vele andere bestemmingen in Puglia.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Puglia.

rent-a-bike in-pulia-italy

Fietsverhuur Puglia-Bari

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners