0

Fietsverhuur Lenno

Huur een kwaliteit racefiets of trekking bike rond het Comomeer en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur Comomeer

Lenno is een rustige dorp, gelegen in een baai van het Comomeer en heeft een populair openbaar strand en archeologische bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd. Bezoek ook de beroemde en mooie villa Balbianello met zijn prachtige tuin op een geweldige locatie aan de oevers van het Comomeer. Fietsen in de omgeving van een van de Alpenmeren, het Comomeer is zeer speciaal. Het Comomeer is omringd door idyllische vissersdorpen en diverse toeristische steden met charmante promenades. In de bergen kunt u nog steeds geweldige, onontdekte dorpjes vinden. Het meer trekt veel fietsers uit de hele wereld. Het zonnige klimaat maakt het Comomeer ideaal voor een fijne fietsvakantie. De wegen rondom het meer zijn ideaal om te fietsen. Er is heel weinig verkeer en er zijn goede kwaliteit wegen met sommige uitdagende beklimmingen. Met zijn absoluut geweldige landschappen en vergezichten, is het Comomeer een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat ons de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Lenno aan het Comomeer.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Italië.

rent-a-bike in-lenno-lake-como

Fietsverhuur Comomeer - Lenno

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners