Tarmac Comp (Carbon)

Verkrijgbaar in alle maten Hoewel er een zekere mate van waarheid schuilt in het toepassen van termen als ‘upgrade’ of ‘waarde’ op onze Tarmac Comp, doen we dit liever niet...

Description

Verkrijgbaar in alle maten

Hoewel er een zekere mate van waarheid schuilt in het toepassen van termen als ‘upgrade’ of ‘waarde’ op onze Tarmac Comp, doen we dit liever niet. Waarom? Omdat de Tarmac Comp op zijn eigen twee wielen staat als een fiets die is geboren om te presteren en die je rij- en raceprestaties naar een hoger niveau kan tillen.

Net als de S-Works Tarmac-versies heeft hij een Rider-First Engineered™-ontwerp dat specificiteit toepast op elke buismaat en carbon lay-out voor elke framemaat. Hierdoor ontstaat de optimale balans tussen stijfheid, gewicht en reactievermogen, zodat elk frame, ongeacht de grootte, presteert zoals we het bedoeld hebben. Je zult ook een identieke, GrandTour-winnende geometrie aantreffen als eerdere Tarmacs, plus een hoogwaardige FACT 10r koolstofvezelconstructie.

Voor de specificaties hebben we componenten geselecteerd die de beste waar voor je geld bieden, zoals stijve, betrouwbare DT Swiss R460-wielen, een mix van Shimano Ultegra 8000 en 105, en een hele reeks Body Geometry-componenten die de prestaties maximaliseren door het allerbeste comfort te bieden. .

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations