E-Bike Meta Power TR

Verkrijgbaar in alle maten: Super Trail, Pure Trail Bike, Trail Centra, TR, Trail. We gebruiken het woord zeker in veel contexten! Hier is onze META POWER TR. Heel eenvoudigweg onze..

Description

Verkrijgbaar in alle maten:

Super Trail, Pure Trail Bike, Trail Centra, TR, Trail. We gebruiken het woord zeker in veel contexten! Hier is onze META POWER TR. Heel eenvoudigweg onze versie van wat Trail betekent; omhoog, omlaag, springen, spelen en herhalen, steeds opnieuw.

Dit is de levendige, responsieve en impulsieve KRACHT die we wilden! Het is de perfecte fiets om het meeste plezier uit te halen op de meeste trails over de hele wereld! Met een veerweg van 150 mm aan de voorkant en 140 mm aan de achterkant, is hij gemaakt voor degenen die geloven dat het hebben van een speelse fiets, ongeacht het terrein, het allerbelangrijkste is!

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations