Merida E-Big Nine 600

With the Merida E-Big Nine 600 we opted for the sporty type of E-bike. This Electronic bikes give you lots of cycling pleasure, they offer great comfort with the higher sports handlebar and suspension into the fork. Battery Shimano Shimano E8010 500Wh. Shimano disc brakes.  

Description

Alleen op aanvraag:
Met de Merida E-Big Nine 600 hebben we gekozen voor het sportieve type E-bike. Deze elektronische fietsen geven je veel fietsplezier, ze bieden veel comfort met het hogere sportstuur en vering in de vork. Accu Shimano Shimano E8010 500Wh. Deze fietsen worden geleverd met een Shimano schijfremsysteem en Shimano accu.

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations