Wilier GTR Metron 55 SL – 30 SL Carbon wheels

HOUD ER REKENING MEE DAT: Bij het boeken van carbon wielen krijg je een van de volgende modellen DE CARBON WIELEN ZIJN ALLEEN VOOR SCHIJFFIETSEN – GTR DISC WILIER De..

Description

HOUD ER REKENING MEE DAT:

Bij het boeken van carbon wielen krijg je een van de volgende modellen
DE CARBON WIELEN ZIJN ALLEEN VOOR SCHIJFFIETSEN – GTR DISC WILIER

De Metron 55 SL is de Aero Stage Race wielset van Vision. Het complete wielsysteem van Vision heeft een velgbreedte van 25 mm, spaken met directe trekkracht en 6 afgedichte patroonlagers in P.R.A. naven, ABS messing nippels, 2 tot 1 vetersluiting, CFD / windtunnel bewezen aerodynamica en 100+ pro-podiums sinds de release. Alle Metron SL-velgremwielen hebben ook een lasergeëtste micro-dot-remoppervlaktextuur die de remprestaties drastisch verbetert voor een veilige, zekere en voorspelbare remkracht in alle weersomstandigheden. Voor een bewezen en betrouwbare prestatiewielset hoeft u niet verder te zoeken dan de Vision Metron SL.

  • Full Carbon velg
  • 55mm diepte velg
  • Tubeless ready – clincher
  • PRA naven met DP-spaken
  • 6 afgedichte patroonlagers (2F + 4R)
  • 2:1 aero-bladige spaken 16F / 21R
  • ABS zelfborgende nippels
  • Ambachtelijk gebouwd, geheel met de hand

De Metron 30 SL is de op klimmen gerichte wielset van Vision. Het complete wielsysteem van Vision heeft een velgbreedte van 26 mm, spaken met directe trekkracht, 6 afgedichte patroonlagers in P.R.A. naven, ABS messing nippels, 2 tot 1 vetersluiting, CFD / windtunnel bewezen aerodynamica. Alle Metron SL-velgremwielen hebben ook een lasergeëtste micro-dot-remoppervlaktextuur die de remprestaties drastisch verbetert voor een veilige, zekere en voorspelbare remkracht in alle weersomstandigheden. Voor een bewezen en betrouwbare prestatiewielset hoeft u niet verder te zoeken dan de Vision Metron 30 SL.

Full Carbon velg
30mm diepte velg
Tubeless ready – clincher
PRA naven met DP-spaken
6 afgedichte patroonlagers (2F + 4R)
2:1 aero-bladige spaken 16F / 21R
ABS zelfborgende nippels
Ambachtelijk gebouwd, geheel met de hand

Destinations

De kuststrook bij Begur is ruig met veel hoogteverschil en voor fietsers is de kustweg tussen Sant Feliu de Guixols en Tossa de Mar een waar paradijs. 
De havens van Salou en Cambrils zijn verbonden door een fietspad van ongeveer 7 km. 
Fietsen in La Nucia is als een vrolijke dans op twee wielen door de zonnige straten van de Costa Blanca! 
Onder de Catalaanse zon ontdek je op de fiets het betoverende Empuriabrava, waar elke pedaaltrap een nieuw hoofdstuk opent in een verhaal van schoonheid en avontuur. 
Onder de stralende Spaanse zon verken je per fiets de betoverende Palafrugell, met schilderachtige pleinen, kleurrijke bloemen en gezellige cafe's die een charmante melodie vormen. 
Het uitgestrekte fietspad langs de Middellandse Zee biedt adembenemende uitzichten, terwijl het achterland glooiende heuvels en schilderachtige dorpjes onthult. 
L’Escala Fietsverhuur, ervaar de betoverende schoonheid van L'Escala aan de Costa Brava op de fiets. 
L'Estartit biedt een idyllische setting voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op twee wielen, temidden van de natuurlijke pracht van de Costa Brava! 
Roses, omgeven door de azuurblauwe Middellandse Zee en de majestueuse bergen van Pyreneeën, vormt het perfecte decor voor verkenning per fiets!   
View all destinations