0

E-bike & racefietsverhuur in Zwitserland

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike of trekking bike in Zwitserland en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Ontdek het beste van Zwitserland op de fiets! 

Ontdek fantastisch Zwitserland op uw fiets, het is een fietsersparadijs. Veel prachtige uitdagende routes door de bergen en heuvelachtige authentieke landschappen met adembenemende passages en majestueuze bergen. Rond de meren zijn de routes vlak. In het binnenland rijdt u van de ene heuvel naar de andere door het platteland vol met tradities. En dan zijn er ook de Alpen met zijn 17 bergpassen boven de 2.000 m en de besneeuwde bergtoppen. Zwitserland is de hotspotbestemming voor elke fietser! Zwitserland heeft meer dan 12.000 kilometer aan gemarkeerde fietspaden, maar belangrijker is de veelzijdigheid. Waar anders dan in Zwitserland vindt u racefietsers, recreatieve fietsers, e-bikers en culturele diversiteit in zo'n klein gebied? De perfecte verharde wegen en bergachtig terrein maken Zwitserland tot een ideale fietsbestemming om te fietsen. U vindt er zware klimmen, maar ook geweldige bergafdalingen door golvende natuurlijke schoonheden. Dus spring op de fiets, daag jezelf uit en ontdek het prachtige Zwitserland per fiets.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Boek nu uw fiets online!

Wij bieden kwaliteit racefietsen en e-bikes aan in de volgende plaatsen in Zwitserland.
Leveringen zijn mogelijk!

lake-geneva-bike-rentals-switserland

Fietsverhuur Genève

Boek nu

rent-a-bike-nyon-lake-geneva-bike-rentals

Fietsverhuur Nyon

Boek nu

cycling-switzerland-bike-rentals

Fietsverhuur Lausanne

Boek nu

 

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners