0

E-bike & racefietsverhuur Pienza & Montepulciano

Huur een kwaliteit racefiets, trekking bike, mtb of e-bike in Spoleto en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur Pienza & Montepulciano in Umbrië

Pienza en Montepulciano zijn ook fraaie, karakteristieke en sfeervolle stadjes in het mooie Umbrië. Het harmonische Pienza met haar stratenpatroon, karakteristieke gebouwen, mooie pleintjes en prachtige fonteinen en het fraaie Montepulciano onder andere bekend door zijn "pauselijke wijn' de “Vino Nobile”. Umbrië heeft alles voor een geweldig mooie fietstocht. Deze regio heeft de perfecte combinatie van natuur, geschiedenis en lokale tradities. In het prachtige gebied van Umbrië vindt u glooiende landschappen bedekt met ruige bossen, wijngaarden en zilvergroene olijfgroeven afgewisseld met kleurrijke vruchtbare valleien. Met zijn absoluut geweldige landschappen en prachtige vergezichten, is Umbrië een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! De perfecte verharde wegen, heuvelachtig terrein en golvende natuurlijke schoonheden maken van Umbrië een ideale fietsbestemming. Daag uzelf uit en geniet van een fantastische fietsvakantie in deze regio van Italië. U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat ons de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Fietsverhuureuropa.nl uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Pienza & Montepulciano en vele andere bestemmingen in Umbrië

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Umbrië.

umria-gubbio-rent-a-bike

Fietsverhuur Pienza-Montepulciano

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners