0

E-bike & racefietsverhuur op Gran Canaria 

Huur een kwaliteit racefiets of e-bike op de Canarische eilanden en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur op Gran Canaria in Maspalomas-Meloneras

Gran Canaria staat algemeen bekend als “fietsparadijs van Europa”. Het eiland maakt deel uit van de Canarische eilanden en is de grote broer van Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura. In de winter en in het voorjaar trekt Gran Canaria zowel professionele fietsers als recreatieve fietser aan. Ook minder fanatieke wielertoeristen vinden de weg naar dit prachtige eiland. Op uw weg door Gran Canaria ontdekt u de pracht van dit eiland met indrukwekkende panorama’s. Prachtige bergketens, afgelegen idyllische baaitjes, heerlijke stranden en verkeersarme wegen. Maspalomas ligt rondom in de duinen waar ook een zoetwaterbekken te vinden is. Het water van deze bekken komt uit de achterliggenede bergen. Ten westen van dit bekken is El Palmeral ontstaan (het palmenbos). Fiets langs deze oase van allemaal palmbomen en ontdek het wonderschone natuur en de vele vogels die hier leven. Tussen het duingebied en de oceaan bevind zich het mooie strand van Maspalomas. Ontdek deze mooie omgeving per fiets.
U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen.

Wilt u een topklasse racefiets, mountainbike of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Maspalomas-Meloneras op het eiland Gran Canaria. Zie ook fietsverhuur op de overige Canarische eilanden.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan in Maspalomas-Meloneras op de Canarische eilanden.

rent-a-road-bike-e-bike -gran-canaria


Fietsverhuur Gran Canaria-Maspalomas

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners