0

Fietsverhuur Portugal

Huur een kwaliteit racefiets, mtb, trekking bike, city bike of e-bike in Portugal en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Ontdek het beste van Portugal op de fiets! 

Fietsen in Portugal is heel bijzonder. Spring op de fiets en ontdek dit prachtige land. Het heuvelachtige landschap is ideaal voor elk type fietser.  In het binnenland is heel weinig verkeer, er zijn goede wegen, maar ook uitdagende beklimmingen. Fiets door prachtige natuurgebieden gebieden met vele olijf- en amandelbomen, over plattelandswegen en door kleine boerendorpjes, sfeervolle oude steden of langs de lagunekustVanuit de prachtige kuststeden kunt u diverse mooie fietstochten maken in de omgeving. Vanaf de kust heeft u een adembenemend uitzicht. Heel Portugal biedt fabelachtige sferen om te genieten op de fiets en vergeet ten slotte de lekkere culinaire specialiteiten van Portugal niet! Met zijn absoluut geweldige landschappen en natuurlijke uitzichten is Portugal een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! Door het mooie weer, het zonnige klimaat en het hele jaar door een aangenaam klimaat, maakt Portugal een van de beste fietsgebieden ter wereld.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Boek nu uw fiets online!

rent-a-bike in-albufeira

Fietsverhuur Algarve - met gratis leveringen
in de Algarve

Boek nu 

Fietsverhuur Albufeira - Villamoura
Leveringen 40 km rondom Faro - Albufeira 

Boek nu

Fietsverhuur Tavira - Algarve 
Leveringen tussen Real de Santo -Olhão

Boek nu

Fietsverhuur - Faro
 

Boek nu

porto-bike-rentals

Fietsverhuur Porto

Boek nu

lisbon-bike-rentals

Fietsverhuur Lissabon

Boek nu

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners